Ideer Endura Cykel Regnbukser Gratis

Ideer Endura Cykel Regnbukser Gratis. Åndbare materialer tillader sved at komme igennem, så … Der er lynlås i lommerne og reflekser hele vejen rundt. Endura superlite overtrousers er et par regnbukser, som er både vindtætte og vandtætte.

942064

Udvalgt 942064

Åndbare materialer tillader sved at komme igennem, så … Regnbukserne har reflekser hele vejen rundt, som gør dig synlig i trafikken, når mørket falder på. Perfekte til dig, som cykler året rundt. Bukserne er udstyret med en lang lynlås omkring anklen, så du let og ubesværet kan træde i dine sko.

Åndbare materialer tillader sved at komme igennem, så …

Endura er det skotske mærke, der kom til i 1993. De mange endura regnbukser beskytter dig fuldt ud, så du kan finde vej på din cykel i alt slags vejr. Bukserne er udstyret med en lang lynlås omkring anklen, så du let og ubesværet kan træde i dine sko. Regnbukserne er samtidig åndbare, så du ikke overopheder på cykelturen. Åndbare materialer tillader sved at komme igennem, så … Ved anklerne er der ekstra lang lynlås, så man kan tage bukserne på iført sko.

942064

Et skotsk mærke med en klar mission... De mange endura regnbukser beskytter dig fuldt ud, så du kan finde vej på din cykel i alt slags vejr. Perfekte til dig, som cykler året rundt. Ved anklerne er der ekstra lang lynlås, så man kan tage bukserne på iført sko. Åndbare materialer tillader sved at komme igennem, så … Endura superlite overtrousers er et par regnbukser, som er både vindtætte og vandtætte. Gratis fragt ved køb over kr. Endura hummvee waterproof trouserhar et vandsøjletryk på 10.000 mm hvilket vil sige at regnbukserne har en meget høj vandtæthed og vil sørge for du forbliver tør selvom du kører igennem større regnbyger. Et skotsk mærke med en klar mission... Et skotsk mærke med en klar mission.

Popular posts from this blog

43+ Microsoft Sql Server Logo Svg Fremragende